Διεθνής θα είναι ο 3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου!

Το Σάββατο 29 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου και η Οργανωτική Επιτροπή ήδη ξεκίνησε με εντατικούς ρυθμούς τις ετοιμασίες που χρειάζονται ώστε να προσφέρει έναν αγώνα που θα μείνει αξέχαστος σε όσους συμμετέχουν. Φέτος ο αγώνας θα αποκτήσει διεθνείς διαστάσεις, καθώς στον αγώνα θα συμμετέχουν περισσότεροι από 30 Κύπριοι δρομείς, από το σωματείο Ευ Ζην, τον ΓΣ Ολύμπια Λεμεσού, και τον σύλλογο Περικλής Δημητρίου. Όλοι θα φιλοξενηθούν στη πόλη μας με πρωτοβουλία της διοργάνωσης. Θα γίνει επίσης αδελφοποίηση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου με την ομάδα της Μεγαλονήσου.

Παράλληλα με τον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου θα διεξαχθεί και ο 24ος Δρόμος Υγείας απόστασης 5 χιλιομέτρων. Οι μικροί μας φίλοι θα τρέξουν και αυτοί τον δικό τους αγώνα των 500 μέτρων. Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και τη Περιφέρεια Θεσσαλίας. Για άλλη μια φορά το σύνθημα είναι «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ».

Με τα καλύτερα τοπία που χαρίζει η παραλία του Βόλου και η διαδρομή προς τις Αλυκές, είναι βέβαιο πως όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν για μία ακόμη φορά τη συμμετοχή τους. Οι επισκέπτες από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την επίσκεψη στη πόλη με το το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, έτσι ο αθλητικός τουρισμός της Μαγνησίας θα ενισχυθεί στο έπακρο, μια και πρόκειται για το μεγαλύτερο γεγονός μαζικού αθλητισμού του Βόλου για οποιοδήποτε άθλημα, και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας.

Στο σάιτ του αγώνα http://www.voloshalfmarathon.gr/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν τη πλήρη προκήρυξη, καθώς και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή στον Ημιμαραθώνιο ή τον Δρόμο Υγείας που προσφέρεται για συμμετοχή σε όλη την οικογένεια. Στο facebook δημιουργήθηκε το ανάλογο event για τον αγώνα: https://www.facebook.com/events/1240915415985881/

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας
ΕΠΦΑ (Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας)
Τροχαία Βόλου
Λιμενικό Σώμα Βόλου
Οργανισμός Λιμένος Βόλου
ΕΚΑΒ

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων).

ΜΟΝΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Μαγνησίας
ΕΨΑ
ΔΙΟΣ
Ζαγορίν
Saucony
Pharmnet
RunningNews.gr (χορηγός επικοινωνίας)
Καρακατσάνης
Φιλομήλα
Puppets
Ταμπακιώτης
Peugeot
Aspirina
Περιβαλλοντική Βόλου Καραλής Βασίλης
Portaria hotel
Nefeli hotel
Τυπογραφείο Σάμιος
Κένταυρος (κέντρο αποκατάστασης)Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και για τους τρεις αγώνες:24210 71770 κ. Κώστας Κυριαζής.24210 23523 κ.Τρύφωνος Σπύρος κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο.