Οι μπάρες δημητριακών Digestive Bars θα σας περιμένουν στον τερματισμό του 4ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου Βόλου / 25ου Δρόμου Υγείας!

Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., είναι για 2η συνεχή χρονιά χορηγός του 3ου Ημιμαραθωνίου Βόλου! Μπάρες δημητριακών Digestive Bars θα διατίθενται σε όλους όσους τερματίζουν τους αγώνες!

Μπισκότα Παπαδοπούλου

Παρουσίαση της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

OΡΑΜΑ

“Το όραμά μας είναι να αναγνωριστούμε ως μία από τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, προσφέροντας ποιότητα και γεύση στη ζωή μας”.

ΑΞΙΕΣ

Η εταιρία μας, με τη σιγουριά μιας πρωτοπόρου και σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων, βαδίζει εδώ και έναν σχεδόν αιώνα σταθερά στο δρόμο της ανάπτυξης, πιστή πάντοτε στο τρίπτυχο της φιλοσοφίας μας: ποιότητα, καινοτομία, σεβασμός στον καταναλωτή. Με βάση αυτές τις αξίες έχουμε δημιουργήσει μια ουσιαστική σχέση ζωής με τους καταναλωτές μας.

Ποιότητα

Με υπευθυνότητα και γνώση οι διατροφολόγοι και οι επιστήμονές μας δημιουργούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO) στις πρώτες ύλες τους και απαλλαγμένα από συντηρητικά. Παρασκευάζονται από αγνά υλικά με βασική πρώτη ύλη τα δημητριακά, δηλαδή τους υδατάνθρακες, που αποτελούν την κύρια πηγή ενέργειας για τον οργανισμό. Περιέχουν τις ιδανικές αναλογίες σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Σεβασμός στον καταναλωτή

Μέλημά μας είναι ο σεβασμός στην απαίτηση των καταναλωτών μας για προϊόντα υψηλού επιπέδου, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες και επιθυμίες τους, με τον πιο αγνό λαχταριστό τρόπο, και προσφέρονται σε άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Καινοτομία

Με το βλέμμα στραμμένο στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις και ανάγκες των καταναλωτών αλλά και τις διεθνείς εξελίξεις των αγορών, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε με αστείρευτο μεράκι και φαντασία τα προϊόντα του αύριο, ενώ φροντίζουμε για τη διαρκή ανανέωση των ιστορικών brands της εταιρίας, τα οποία συντροφεύουν γλυκά τους Έλληνες καταναλωτές για περισσότερες από 4 γενιές και είναι πλέον συνώνυμα του ελληνικού μπισκότου.