Η λίστα συμμετοχών του Ημιμαραθωνίου Βόλου. Βεβαιωθείτε ότι η εγγραφή σας έχει οριστικοποιηθεί

Δημοσιεύουμε τις λίστες συμμετοχών των αγώνων του Ημιμαραθωνίου Βόλου για να βεβαιωθείτε ότι η εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί. Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε το όνομά σας, ή διαπιστώνετε κάποιο λάθος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργάνωση. Σημειώνουμε ότι έχουμε λάβει πληρωμές χωρίς όνομα καταθέτη, αλλά και πληρωμές με όνομα, που όμως οι δρομείς δεν ολοκλήρωσαν την εγγραφή στο σύστημα και όλα αυτά πρέπει να διευθετηθούν.

Τα ονόματα είναι ανά 100 σε υποσελίδες. Αν δεν βρίσκετε το επώνυμο, ελέγξτε μήπως είχατε γράψει στη θέση του επωνύμου σας το όνομα. Σε αυτή τη περίπτωση το μικρό σας όνομα θα βρίσκεται στα επώνυμα, και πάτε αλφαβητικά για να το βρείτε. Επίσης αν κάνατε την εγγραφή με λατινικούς ή με ελληνικούς χαρακτήρες, το σύστημα βάζει τη συμμετοχή σας σε διαφορετική θέση (πρώτα έχει τα λατινικά).

Οι λίστες συμμετοχών θα ανανεώνονται ανά 1-2 ώρες κάθε ημέρα από το πρωί ως το βράδυ, και θα προστίθενται όλοι οι δρομείς που ολοκληρώνουν την εγγραφή και τη κατάθεση.

21km Πλήρες πακέτο με τεχνικό t-shirt http://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx?h

21km (Πλήρες πακέτο χωρίς τεχνικό t-shirt http://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx?h=30

5km (Πλήρες πακέτο με τεχνικό t-shirt http://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx

5km (Πλήρες πακέτο χωρίς τεχνικό t-shirt http://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx?h=30b

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018.

Η προκήρυξη: http://www.voloshalfmarathon.gr/prokiryxi-engrafes-4os/

Μπορείτε να γραφτείτε εδώ: https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=30b7f15bbc225e0bac515bfd1c87babd

—-
Στείλτε μας και εσείς την αγαπημένη σας φωτογραφία από τον ημιμαραθώνιο του Βόλου και την αγαπημένη σας φράση για το τρέξιμο και θα την ανεβάσουμε στη σελίδα μας, στο άλμπουμ αυτό! Η αγαπημένη σας φωτογραφία και φράση από τον Ημιμαραθώνιο Βόλου!