Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Οι εγγραφές για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και τον 24ο Δρόμο Υγείας ολοκληρώθηκαν, καθώς συμπληρώθηκε το όριο των ολοκληρωμένων εγγραφών, όπως προβλέπται από τη προκήρυξη. Όσοι έχουν κάνει εγγραφή που δεν την έχουν ολοκληρώσει, έχουν προθεσμία μέχρι αύριο το μεσημέρι (Παρασκευή 21 Απριλίου) να κάνουν τη πληρωμή, καθώς στη συνέχεια οι εκρεμμείς εγγραφές θα διαγραφούν.

Το όριο συμμετοχών τέθηκε ώστε όλοι όσοι αγωνιστούν να λάβουν το σύνολο των καλύτερων υπηρεσιών και παροχών που προσφέρουν οι χορηγοί μας, οι εθελοντές και ο αγώνας.

Για έκτακτες περιπτώσεις, διευκρινίσεις ή οτιδήποτε άλλο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη διοργάνωση. Οι σύλλογοι και οι ομάδες που έχουν κάνει κράτηση θέσεων μπορούν να στείλουν σύντομα τα ονόματα για τις συμμετοχές που έχουν κρατήσει.

Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε και φέτος. Σας περιμένουμε όλους το επόμενο Σάββατο 28 Απριλίου για να ζήσουμε για 3η συνεχόμενη φορά τις μοναδικές στιγμές και εικόνες που προσφέρει στους αθλητές, στις οικογένειές τους, στους θεατές και επισκέπτες του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, ο Ημιμαραθώνιος Βόλου και η πόλη μας!