ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ 4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου / 25ος Δρόμος Υγείας 2018

*ΕΓΓΡΑΦΕΣ: https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=30b7f15bbc225e0bac515bfd1c87babd


*εδώ θα προστίθενται όλες οι νέες δημοσιεύσεις:

Τρέξτε στον Ημιμαραθώνιο Βόλου και τον Δρόμο Υγείας 5χλμ και ακολουθήστε το προπονητικό πρόγραμμα 8 βδομάδων που σας προσφέρει η διοργάνωση!

Παρουσίαση της μπλούζας του Ημιμαραθωνίου Βόλου

Φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ: αποκλειστικός χορηγός υδροδοσίας του 4ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου Βόλου

Η ΕΨΑ στηρίζει τον 4ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Βόλου 2018

Biofresh – εταιρεία ΙΑΤΡΟΥ CLEANING: χορηγός-δωροθέτης 4ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου Βόλου – 25ου Δρόμου Υγείας

Η Saucony χορηγός και στον 4ο Ημιμαραθώνιο Βόλου!

Η Καρακατσάνης Α.Ε. στηρίζει τον 4ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Το Basilico κοντά και φέτος στους δρομείς στον Ημιμαραθώνιο & Δρόμο Υγείας Βόλου, με ένα κομμάτι πίτσα σε όλους!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, τη Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνουν τον 4ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και τους παράλληλους αγώνες.

Ο 4ος Ημιμαραθώνιος Βόλου θα γίνει το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στις 18.00 το απόγευμα, με εκκίνηση και τερματισμό την παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Η διαδρομή θα πηγαίνει προς τις Αλυκές και θα επιστρέφει.

Παράλληλα θα διεξαχθεί ο 25ος Δρόμος Υγείας, απόστασης 5χλμ. Επίσης θα διεξαχθεί και ο αγώνας 500 μέτρων για παιδιά ως 12 ετών.

Για άλλη μια φορά το σύνθημά μας είναι «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ». Μέσα από αυτούς τους αγώνες, αλλά και τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι πολίτες οδηγούνται στον χώρο του αθλητισμού για έναν υγιεινό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο ζωής. Όσοι συμμετέχουν, θα διανύσουν μια θαυμάσια διαδρομή, που πραγματοποιείται δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο. Επιτυχία είναι η χαρά της συμμετοχής και του τερματισμού.

1.        ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

  • ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (21χλμ) -ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 18.00 απόγευμα Eκκίνηση στη παραλία του Βόλου κτίριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – μέσω του ποδηλατόδρομου στο Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο Πεδίο του Άρεως – Πευκάκια – Αλυκές -Άγιος Στέφανος και επιστροφή από την ίδια διαδρομή με τερματισμό στη παραλία του Βόλου

 

Η διαδρομή σε GPS: https://connect.garmin.com/modern/activity/766373806

Μπορείτε να τη δείτε και από Road σε Satellite πατώντας πάνω στο γράφημα, ενώ επίσης μπορείτε να αλλάξετε το Over Time σε Over Distance για να δείτε τις υψομετρικές ανά χιλιόμετρο.

Η διαδρομή και από δεύτερο GPS: https://www.strava.com/activities/299425037

  • ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. Ώρα εκκίνησης 18.15. Εκκίνηση και τερματισμός στη παραλία του Βόλου κτίριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ο αγώνας θα είναι προς το ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ δυόμιση χιλιόμετρα και επιστροφή από άλλο δρόμο.

 

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ GPS: https://www.strava.com/activities/951939590

2.        ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (21χλμ): Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.
  • ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (5χλμ): Όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας. Για τους ανήλικους απαιτείται η υπογραφή κηδεμόνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης.

 

3.        ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

Η διοργάνωση προς διευκόλυνση των αθλητών ορίζει 2 πακέτα για να επιλέξει καθένας αυτό που προτιμά. Τα πακέτα αφορούν τον αγώνα του Ημιμαραθωνίου (21χλμ) καθώς και τον Δρόμο Υγείας (5χλμ) :

  • Α’πακέτο – 5 ευρώ: Οι αθλητές θα έχουν όλες τις πλούσιες παροχές που προσφέρει ο Ημιμαραθώνιος Βόλου. Λήξη εγγραφών αποκλειστικά για το α’πακέτο, Δευτέρα 16 Απριλίου.
  • Β’πακέτο – 10 ευρώ. Οι αθλητές θα έχουν όλες τις πλούσιες παροχές που προσφέρει ο Ημιμαραθώνιος Βόλου, συν αναμνηστική τεχνική μπλούζα t-shirt (φωτογραφία που ακολουθεί). Με κάθε τεχνικό t-shirt στους αγώνες του 4ου Ημιμαραθωνίου Βόλου / 25ου Δρόμου Υγείας, δώρο υφασμάτινη back bag! (φωτογραφία παρακάτω).

Το ποσό (5 ή 10 ευρώ αναλόγως πακέτου), θα κατατίθεται στον λογαριασμό:

ΠΡΟΣΟΧΗ: να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΓΩΝΑΣ (21χλμ ή 5χλμ)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός λογαριασμού: 6258 138234 028

IBAN: GR86 0171 2580 0062 5813 8234 028

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου.

 

Εναλλακτικά όσοι μένουν-βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να πληρώνουν το ποσό στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη.

 

Παρακαλούνται οι σύλλογοι δρομέων και όλοι οι σύλλογοι, γυμναστήρια και ομάδες να καταθέτουν έγκαιρα όσες δηλώσεις έχουν διαθέσιμες χωρίς να τις αφήσουν για τη τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφύγουν πιθανό πρόωρο κλείσιμο των εγγραφών λόγω πληθώρας εγγραφών.

2018_02_07_half_volos

2018_bag

4.        ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ (ισχύει για όλα τα πακέτα συμμετοχής):

 

H τροφοδοσία-παροχές στον 4ο Ημιμαραθώνιο Βόλου (εννοείται ισχύει για όλα τα πακέτα): Σταθμοί ανεφοδιασμού: Στην αφετηρία, στον τερματισμό, στο 4ο χλμ, στο 7ο χλμ, στο σημείο αναστροφής (10,55ο χλμ), στο 14ο και στο 17ο χλμ. νερό DIOS / ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Στο σημείο αναστροφής (10,5ο χλμ) θα δοθεί στους δρομείς τζελ από τη Pharmnet, στο 17ο χλμ ισοτονικό από τη τη Pharmnet, και στον τερματισμό θα δοθούν επίσης στους δρομείς πλούσια, πάρα πολλά προϊόντα-δώρα των χορηγών, και πιο συγκεκριμένα από την ΕΨΑ , Zagorin (μήλα), Μπάρες δημητριακών Παπαδοπούλου , Καρακατσάνης FOOD SERVICE (σάντουιτς), γάλα από γαλακτοβιομηχανία που θα ανακοινωθεί σύντομα!

Στον ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 ΧΛΜ: στον τερματισμό νερό, αναψυκτικό ΕΨΑ, Μπάρες δημητριακών Παπαδοπούλου, πίτσα από το Basilico cucina&pizza italiane Volos.

Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό-συλλεκτικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα (ημιμαραθώνιος, 5 χιλιόμετρα). Όσοι δεν τερματίσουν, δεν δικαιούνται το μετάλλιο. Η χρονομέτρηση των δρομέων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής, στον τερματισμό και σε όποιο άλλο σημείο κρίνει η διοργάνωση. Βάση των επίσημων κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, θα ακυρώνονται όσοι δεν έχουν καταγεγραμμένο πέρασμα σε έστω έναν σταθμό ελέγχου, εκτός αν αποδειχτεί ότι πρόκειται για σφάλμα του συστήματος.

Στον τερματισμό κάθε γυναίκας στον Ημιμαραθώνιο θα της δίνεται και μία ανθοδέσμη. Ενδεικτικό βίντεο εδώ.

5.        ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ

 

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (21χλμ). Στους νικητές του Ημιμαραθωνίου θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα, ενώ οι αθλητές θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ως εξής, με βράβευση για τους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας για άνδρες και γυναίκες (οι πρώτοι κάθε κατηγορίας και με κύπελο): Μέχρι 19 ετών, από 20 έως 29 ετών, από 30 έως 39 ετών, από 40 έως 49 ετών, από 50 έως 59 ετών και από 60- 69 ετών και από 70 ετών και άνω. Ηλικιακές κατηγορίες με λιγότερες από 5 συμμετοχές, θα συγχωνεύονται με την αμέσως επόμενη.

ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (5χλμ). Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες. Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα.

6.        ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ Η χρονομέτρηση των δρομέων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής, στον τερματισμό και σε όποιο άλλο σημείο κρίνει η διοργάνωση. Βάση των επίσημων κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, θα ακυρώνονται όσοι δεν έχουν καταγεγραμμένο πέρασμα σε έστω έναν σταθμό ελέγχου, εκτός αν αποδειχτεί ότι πρόκειται για σφάλμα του συστήματος.

 

7.        ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΟΜΕΩΝ: Κατά τη διοργάνωση του αγώνα θα κινείται ασθενοφόρο. Τον αγώνα θα επιβλέπουν εθελοντές, η τροχαία, το Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ στον αγώνα θα προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

8.        ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ (21χλμ) 2 ώρες και 45 λεπτά, με πέρασμα στο μισό του αγώνα – σημείο αναστροφής (10,5ο χιλιόμετρο) έως 1 ώρα και 25 λεπτά. Όσοι βγαίνουν εκτός χρονικού ορίου ή επιθυμούν να μη συνεχίσουν τον αγώνα, θα επιβιβάζονται στα αυτοκίνητα της διοργάνωσης, αλλιώς θα συνεχίζουν με δική τους ευθύνη έχοντας παραδώσει τον αριθμό συμμετοχής.

9.        ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ : ανά χιλιόμετρο

10.     ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Οι αθλητές, όπως και οι κηδεμόνες ανήλικων που θα τρέξουν στον αγώνα (Ημιμαραθώνιος ή Δρόμος Υγείας) πρέπει να επιβεβαιώσουν στο σύνδεσμο εγγραφής ότι αποδέχονται τους όρους της προκήρυξης.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και καρδιολογικό έλεγχο.

11.     ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα αναλάβει τη δωρεάν φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση των αγώνων. Το υλικό θα αναρτηθεί στη σελίδα του συλλόγου και σε sites, ενώ οι αγωνιζόμενοι αποδέχονται ότι παραιτούνται από κάθε διεκδίκηση δικαιωμάτων για το υλικό που περιλαμβάνει εικόνες τους.

12.     ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ,παραλιακό συγκρότημα. Η φύλαξη των αντικειμένων των αθλητών γίνεται με δική τους ευθύνη, αν και θα υπάρχει επιτήρηση.

13.     ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)

 

https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=30b7f15bbc225e0bac515bfd1c87babd Οι εγγραφές για τους ανήλικους πρέπει να γίνονται αποκλειστικά από τον κηδεμόνα τους.

 

Δείτε ξανά όσα αναφέρονται στη παράγραφο 3.

 

Παρακαλούνται οι σύλλογοι δρομέων και όλοι οι σύλλογοι, γυμναστήρια και ομάδες να καταθέτουν έγκαιρα όσες δηλώσεις έχουν διαθέσιμες χωρίς να τις αφήσουν για τη τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφύγουν πιθανό πρόωρο κλείσιμο των εγγραφών λόγω πληθώρας εγγραφών.

 

 

14.     ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 500 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ 12 ΕΤΩΝ

 

Ο αγώνας δεν θα είναι ανταγωνιστικός, και έχει σκοπό να αναδειχτεί η χαρά της συμμετοχής. Έτσι δεν θα κρατηθούν αποτελέσματα. Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο με το σήμα του αγώνα. Δεν θα γίνουν προεγγραφές, παρά μόνο εγγραφές πριν την εκκίνηση, και τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στη παραλία του Βόλου από τις 17.00. Εκκίνηση του αγώνα στις 17.15.

Η διαδρομή του παιδικού αγώνα από gps: https://www.strava.com/activities/875029451

Ισχύουν οι κανονισμοί των επίσημων αγώνων IAAF όπως προβλέπονται.

 

15.     ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διαρκώς με δελτία τύπου θα ανακοινώνονται νέα για τον αγώνα

 Το event στο facebook: https://www.facebook.com/events/635282306803802/?active_tab=about

16.     ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

  • Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 (17:00-20:00) Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:  Παραλαβή αριθμών για τους συμμετέχοντες από τη περιοχή της Μαγνησίας και όσους ακόμη θα βρίσκονται ήδη στη περιοχή.
  • Σάββατο 21 Απριλίου 2018 Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

13:00-17:20 Παραλαβή αριθμών για όλους τους συμμετέχοντες.

17:15 Εκκίνηση παιδικού αγώνα 500 μέτρων.

17:40 Συγκέντρωση στην αφετηρία – ενημέρωση αθλητών

18.00 Εκκίνηση ημιμαραθώνιου από το χώρο στο Πανεπιστημίο.

18.15 Εκκίνηση δρόμου υγείας 5χλμ από το χώρο στο Πανεπιστήμιο.

18.25– 19.00 Τερματισμοί Δρόμου Υγείας 5 χιλιομέτρων

19.15– 20.30 Τερματισμοί Ημιμαραθωνίου

19.45 Απονομές Δρόμου Υγείας

20:35 Απονομές Ημιμαραθωνίου

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους όρους της παρούσας προκήρυξης εάν αυτό απαιτηθεί για της ανάγκες διοργάνωσης του αγώνα.

ΜΟΝΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γρηγόρης μικρογέυματα
ΕΨΑ

Φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ

Ζαγορίν

Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε (Μπισκότα Παπαδοπούλου)
Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Μαγνησίας

Sauconygreece

Pharmnet

RunningNews.gr
(χορηγός επικοινωνίας)
Καρακατσάνης

Φιλομήλα

Puppets

Ταμπακιώτης

Peugeot

Aspirina
Nefeli hotel

Τυπογραφείο Σάμιος
Άνθη Φυτά Κλόντζας
Κένταυρος (κέντρο αποκατάστασης)
Αποφράξεις Ερμής

ΑΙΘΡΙΟΝ – ETHRION day&night

Παπαγιάννης ΑΕ
Iatrou Cleaning

Inkplus

Nice-Day

BioFresh
Ίλιον Home 

 

 

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας

ΕΠΦΑ (Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας)
Τροχαία Βόλου
Λιμενικό Σώμα Βόλου
Οργανισμός Λιμένος Βόλου
ΕΚΑΒ

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων).

 

 

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή

 

Εθελοντισμός

Για τη διεξαγωγή μιας διοργάνωσης τέτοιου βεληνεκούς όπως είναι ο Ημιμαραθώνιος Βόλου, πολύτιμη και απαραίτητη είναι η στήριξη από τις αρχές και τους εθελοντές. Τις υπηρεσίες τους προσφέρουν κάθε χρόνο η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, η Τροχαία Βόλου, το Λιμενικό Σώμα Βόλου, ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, το ΕΚΑΒ, και δεκάδες μεμονομένοι εθελοντές.

Οι εθελοντές δίνουν πάντα το καλύτερο μήνυμα και παράδειγμα σε όλους μας βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή κάθε εκδήλωσης και ενισχύοντας τους αθλητές όπου έχουν ανάγκη. Δεκάδες ήδη έχουν γραφτεί για να προσφέρουν ό,τι χρειάζεται στις 21 Απριλίου 2018 στον 4ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και τους παράλληλους αγώνες. Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές στον αγώνα μπορούν να απευθυνθούν στον κ.Σπύρο Τρύφωνος κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 τηλ.2421023523 για να τους ανατεθεί το πόστο από το οποίο θα προσφέρουν.

Η διοργάνωση σε όλα τα δελτία τύπου πριν και μετά τον αγώνα ευχαριστεί τους εθελοντές, τους προσφέρει επίσης αναμνηστικά για τη βοήθειά τους, ενώ βραβεύει κάθε ομάδα που συμβάλει στη διεξαγωγή του αγώνα.

 

Δείτε ρεπορτάζ και εικόνες από τον 1ο Ημιμαραθώνιο Βόλου 2015:

http://www.runningnews.gr/item.php?id=22134

http://www.runningnews.gr/item.php?id=22103

φωτογραφίες: http://www.runningnews.gr/item.php?id=22215

βίντεο: http://www.runningnews.gr/item.php?id=22209

 

Δείτε ρεπορτάζ και εικόνες από τον 2ο Ημιμαραθώνιο Βόλου 2016:

http://runningnews.gr/item.php?id=26298

http://runningnews.gr/item.php?id=26278

φωτογραφίες: http://runningnews.gr/item.php?id=26408

βίντεο: http://runningnews.gr/item.php?id=26328

 

Δείτε ρεπορτάζ και εικόνες από τον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου 2017:

http://runningnews.gr/item.php?id=31186
http://runningnews.gr/item.php?id=31338
7.100 φωτογραφίες
βίντεο: 13 βίντεο συνολικής διάρκειας 9 ωρών και 70 giga