Εγγραφή

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Τις πολύτιμες υπηρεσίες στην κάλυψη της διαδρομής θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου 2024.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, ανακοίνωσαν ότι οι Άσπρες Πεταλούδες είναι το Ίδρυμα που θα ενισχυθεί φέτος από τον μεγάλο αγώνα της πόλης μας.

 

Την πλήρη προκήρυξη μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://voloshalfmarathon.gr/volos24/

 

Εγγραφές στο λινκ  https://bit.ly/volos24

Ημερομηνία: 7/4/2024
Ώρα εκκίνησης: 09:30
Εκκίνηση – τερματισμός : Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ημερομηνία: 7/4/2024
Ώρα εκκίνησης: 09:45
Εκκίνηση – τερματισμός : Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ημερομηνία: 7/4/2024
Ώρα εκκίνησης: 12:15
Εκκίνηση – τερματισμός : Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

εγγραφές θα γίνουν την ημέρα του αγώνα από τις 11.30

  • 00 ημέρες
  • 00 ώρες
  • 00 λεπτά
  • 00 δευτερόλεπτα

2.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (21χλμ): Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.

ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (5χλμ): Όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας. Για τους ανήλικους απαιτείται η υπογραφή κηδεμόνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης.