Εγγραφή

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνουν το 6th Volos Half Run και τους παράλληλους αγώνες. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ανακοινώνει ότι ένα ευρώ από κάθε συμμετοχή θα δοθεί στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Μάλιστα ως κατώτερο όριο συμμετοχών στους αγώνες του Volos Half Run τέθηκε ο αριθμός των 2.000 δρομέων, και αυτό σημαίνει ότι αν οι συμμετοχές θα είναι λιγότερες θα δοθούν οπωσδήποτε 2.000 ευρώ, ενώ αν είναι περισσότερες θα δοθεί και το επιπλέον ποσό.

Το Volos Half Run θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 στις 17.00 το απόγευμα, με εκκίνηση και τερματισμό την παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Η διαδρομή θα διασχίζει την παραλία Βόλου, τις οδούς Δημητριάδος και Ιάσωνος, θα πηγαίνει προς τις Αλυκές και θα επιστρέφει.

Παράλληλα θα διεξαχθεί το 27ο I Love Volos Run 5,1χλμ . Επίσης θα διεξαχθεί και ο αγώνας 500 μέτρων για παιδιά ως 12 ετών.

Τη πλήρη προκήρυξη μπορείτε να δείτε εδώ: https://voloshalfmarathon.gr/…

Ημερομηνία: 25/4/2020
Ώρα εκκίνησης: 17:00
Αρχή:Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ημερομηνία: 25/4/2020
Ώρα εκκίνησης: 17:45
Αρχή:Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ημερομηνία: 25/4/2020
Ώρα εκκίνησης: 16:00
Αρχή:Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

εγγραφές θα γίνουν
την ημέρα του αγώνα
στις 15.00

  • 00 ημέρες
  • 00 ώρες
  • 00 λεπτά
  • 00 δευτερόλεπτα

1. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (21χλμ) -ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 17.00 απόγευμα – Eκκίνηση στη παραλία του Βόλου κτίριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – μέσω του ποδηλατόδρομου στο Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο Πεδίο του Άρεως – Πευκάκια – Αλυκές -Άγιος Στέφανος και επιστροφή από την ίδια διαδρομή με τερματισμό στη παραλία του Βόλου

Η διαδρομή σε GPS: https://connect.garmin.com/modern/activity/766373806

Μπορείτε να τη δείτε και από Road σε Satellite πατώντας πάνω στο γράφημα, ενώ επίσης μπορείτε να αλλάξετε το Over Time σε Over Distance για να δείτε τις υψομετρικές ανά χιλιόμετρο.

Η διαδρομή και από δεύτερο GPS: https://www.strava.com/activities/299425037

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. Ώρα εκκίνησης 17.15. Εκκίνηση και τερματισμός στη παραλία του Βόλου κτίριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ο αγώνας θα είναι προς το ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ δυόμιση χιλιόμετρα και επιστροφή από άλλο δρόμο.

2.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (21χλμ): Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.

ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (5χλμ): Όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας. Για τους ανήλικους απαιτείται η υπογραφή κηδεμόνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης.