Εγγραφή

Εγγραφή

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν τον 7ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και τους παράλληλους αγώνες. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου 2023. Σε περίπτωση που οριστούν εθνικές εκλογές για τις 2 Απριλίου, ο αγώνας θα μεταφερθεί αυτόματα για τις 9 Απριλίου 2023.

Την πλήρη προκήρυξη μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://voloshalfmarathon.gr/voloshalf2023/.

Εγγραφές στο λινκ https://bit.ly/voloshalf2023.

Ημερομηνία: 2/4/2023
Ώρα εκκίνησης: 09:30
Εκκίνηση – τερματισμός : Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ημερομηνία: 2/4/2023
Ώρα εκκίνησης: 09:45
Εκκίνηση – τερματισμός : Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ημερομηνία: 2/4/2023
Ώρα εκκίνησης: 12:15
Εκκίνηση – τερματισμός : Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

εγγραφές θα γίνουν την ημέρα του αγώνα από τις 11.30

  • 00 ημέρες
  • 00 ώρες
  • 00 λεπτά
  • 00 δευτερόλεπτα

2.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (21χλμ): Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.

ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (5χλμ): Όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας. Για τους ανήλικους απαιτείται η υπογραφή κηδεμόνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης.