Ο 6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου σε συνεργασία με τα ZAKCRET Sports!

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, ο Ημιμαραθώνιος Βόλου επιστρέφει, με χορηγό τα ZAKCRET Sports για αυτό το ξεχωριστό running event!

Προγραμματισμένος για την Κυριακή 27 Μαρτίου, ο 6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2022 θα διεξαχθεί από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου. Το δρομικό γεγονός αποτελείται από τρία events, που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις, σε μια διαδρομή που θα διασχίζει την παραλία Βόλου:

  • 6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2022 (21,1 km)
  • 27ο I Love Volos Run (5 km)
  • Volos Fun Run Παιδικός Αγώνας (500 m)

Όλοι οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν των παροχών τροφοδοσίας, ώστε να είναι γεμάτοι ενέργεια και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Οι νικητές στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου θα λάβουν κύπελλα και μετάλλια, ενώ στο 27ο I Love Volos Run, θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες. Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο, ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα!

Σε προ(σ)καλούμε να κάνεις γρήγορα την εγγραφή σου σε αυτήν τη συναρπαστική αθλητική μάζωξη, και να βάλεις τα δυνατά σου, καθώς διάφοροι από τους νικητές των αγώνων, θα έχουν την τύχη να λάβουν επιπλέον δώρα με την «υπογραφή» των ZAKCRET Sports!

Επίσης, τα ZAKCRET Sports θα συμβάλλουν ενεργά στην υλοποίηση του event, διανέμοντας τους φακέλους συμμετοχής και αναλαμβάνοντας τη χρονομέτρηση του αγώνα. Μια πολύ καλή ευκαιρία για σένα να εξερευνήσεις μια μεγάλη running συλλογή και να ανανεώσεις το αθλητικό σου look, τόσο στο κατάστημα ZAKCRET Sports Bόλου, όσο και στο zakcret.gr!

Σε περιμένουμε στο 6ο Volos Half Marathon Run!