Όλο το προσεχές πρόγραμμα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου (συνεχής ανανέωση)

  • το θέμα αυτό θα είναι μόνιμο, και θα ανανεώνεται καθημερινά, έτσι εδώ ( https://www.sdyvolou.gr/sdyv ) μπορείτε να βλέπετε όλες τις δράσεις που ακολουθούν, καθώς και τυχόν αλλαγές που θα γίνονται.

 

Εκδρομή στον αγώνα Άνω Κερασιάς

 

Ο Αγώνας Μνήμης και Θυσίας Άνω Κερασιάς είναι ένας αγώνας που διοργανώθηκε 13 φορές από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, ξεκίνησε τον Μάιο του 2002 επί της προεδρίας του αείμνηστου Δημήτρη Κοντογιάννη. Όλα τα χρόνια μάλιστα ο αγώνας προσφέρθηκε με δωρεάν συμμετοχή σε όλους τους αθλητές. Μετά τον αγώνα του 2014 διακόπηκε η διεξαγωγή του. Την Κυριακή 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 14ος Ορεινός Αγώνας Μνήμης Άνω-Κερασιάς και αποτελεί χρέος για τον ΣΔΥΒ η μαζική συμμετοχή σε έναν αγώνα και σε μία περιοχή συνυφασμένη με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου όπου γράφτηκε μέρος τις ιστορίας του ΣΔΥΒ. Το ποσό που όρισε η διοργάνωση είναι 10 ευρώ για τα 17 χιλιόμετρα, και 5 ευρώ για τα 6 χιλιόμετρα, και τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου μπορούν να ζητήσουν την εγγραφή τους από τον υπεύθυνο εγγραφών του συλλόγου Κώστα Παλάντζα ο οποίος θα στείλει τα στοιχεία και το ποσό στη διοργάνωση.

Η εκδρομή των μελών του ΣΔΥΒ για την Άνω Κερασιά θα γίνει την Κυριακή 27 Ιουνίου με συνάντηση στις 6.45 το πρωί στη Νομαρχία, και αναχώρηση το αργότερο στις 7.00. Όσοι διαθέτουν όχημα μπορούν να το φέρουν προς διευκόλυνση όλων.

Το Σάββατο επίσης δρομείς του ΣΔΥΒ θα τρέξουν στον 17ο Olympus Marathon 2021, ενώ την Παρασκευή και την Κυριακή στους παράλληλους αγώνες της διοργάνωσης Olympus Vertical και Στην Κόψη των Αετών. Αυτή τη βδομάδα ο Γιάννης Κλόκας θα αγωνιστεί σε ποδηλατικό αγώνα στα Τρίκαλα, την επόμενη βδομάδα σε 4ημερο αγώνα στο κρατίδιο της Ανδόρας, ενώ τον Αύγουστο θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο pra loup στις Άλπεις στην Γαλλία.

Όλο το προσεχές πρόγραμμα και όλα τα νέα του συλλόγου δημοσιεύονται από τον ΣΔΥΒ στο σάιτ του συλλόγου στο μόνιμο λινκ https://voloshalfmarathon.gr/sdyv/ που ανανεώνεται καθημερινά, προκειμένου τα μέλη του ΣΔΥΒ να κάνουν καλύτερα τον προγραμματισμό τους.

Ο ΣΔΥ Βόλου ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι κατόπιν αλλαγής της διάταξης από τη ΓΓΑ, η συμμετοχή στους αγώνες επιτρέπεται με self test 24 ωρών ή λιγότερων, ή με rapid test ή μοριακό test 48 ωρών ή λιγότερων.

Στη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη

 

Σε μερικές ημέρες θα συμπληρωθούν 4 χρόνια από την απώλεια του παλιού προέδρου του ΣΔΥΒ Δημήτρη Κοντογιάννη. Του δρομέα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου που τίμησε το άθλημα και τον σύλλογο μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του. Φέτος στις 4 Ιουλίου ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στις Μηλιές με πέρασμα από το μνημείο στο σημείο που χάθηκε, όπως έκανε και πέρυσι ο ΣΔΥΒ εκείνες τις ημέρες. Το 2017 αφιερώθηκε στη μνήμη του ο “3ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών (Εις μνήμην Δ.Κοντογιάννη)” και η 120μελής αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Από τότε, κάθε χρόνο στις δραστηριότητες και τους αγώνες όπου μετέχουν τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου αυτές τις ημέρες, οι αθλητές του συλλόγου αφιερώνουν την προσπάθειά τους στη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη. Το ίδιο θα κάνουν και φέτος στις διοργανώσεις που θα γίνουν τις προσεχείς δύο βδομάδες όπως ο Αγώνας Δρόμου Μνήμης-Θυσίας Άνω Κερασιάς, ο Olympus Marathon, το Poikilo Night Trail, ο Καραϊσκάκειος Δρόμος, κ.α.

Ατομικές προπονήσεις

Συνάντηση για ατομική προπόνηση κάθε Τρίτη στις Πλάκες, κάθε Πέμπτη στη Γορίτσα, κάθε Παρασκευή στις Πλάκες. Οι προπονήσεις ξεκινάνε στις 19.45 (η ώρα αλλάζει ανά μήνες, ανάλογα με την εποχή. Η ώρα 19.45 θα ισχύει για ως το τέλος Ιουλίου). Ισχύουν αυστηρά οι κανονισμοί της ΓΓΑ. Σημειώνουμε ότι παρά τη χαλάρωση των μέτρων από την Πολιτεία, τα μέλη θα κινούνται μόνοι τους και όχι ομαδικά, ώστε να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο επί ενάμισι χρόνο, να μη νοσήσει ούτε ένα άτομο από αθλητική δραστηριότητα.

Το προσεχές πρόγραμμα

Στο επόμενο διάστημα οι δρομείς του ΣΔΥΒ προγραμματίζουν να τρέξουν μεταξύ άλλων επίσης στους εξής αγώνες:

3 Ιουλίου Olympus Mythical Trail 100km. Από τον ΣΔΥΒ έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής στον αγώνα ο Μπάμπης Δοδοντζίδης, ο Κώστας Τσουράπας και ο Κώστας Ραμματάς.
4 Ιουλίου 54ος Καραϊσκάκειος Δρόμος Μαυρομάτι Καρδίτσας (δωρεάν συμμετοχή. Εγγραφές εκ μέρους του ΣΔΥΒ, στον Κ. Παλάντζα)
10-11 Ιουλίου 10ος Faethon Olympus Marathon
24 Ιουλίου 10ο Zagori Mountain Running
1 Αυγούστου 3ος Διεθνής αγώνας «Στα Χνάρια των Ηρώων»
7 Αυγούστου 14ος Αγώνας Δρόμου Διάσχιση του Καλλίδρομου Μενδενίτσα
28-29 Αυγούστου Ultra Pelion Trail (Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω)
5 Σεπτεμβρίου 1ο Skopelos Trail Race
12 Σεπτεμβρίου 9ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας – Athens Half Marathon 2021
19 Σεπτεμβρίου 9o Skiathos Trail Run Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη
26 Σεπτεμβρίου 8ος Αχίλλειος Άθλος Φαρσαλα
17 Οκτωβρίου 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης
14 Νοεμβρίου 38ος Μαραθώνιος Αθηνών, «ο Αυθεντικός» (13 Νοεμβρίου τα 10χλμ) – ανακοίνωση για τις εγγραφές, προσεχώς από τη διοργάνωση
21 Νοεμβρίου 15ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»
Και βέβαια ο ΣΔΥΒ θα μετέχει σε πολλούς ακόμη αγώνες που θα προγραμματιστούν και θα δημοσιεύονται με ανανέωση στο παρόν θέμα.

Ultra Pelion Trail

Οι εγγραφές για το Ultra Pelion Trail άνοιξαν!
Φέτος θα διεξαχθούν 2 αγώνες:
Σάββατο 28 Αυγούστου, ώρα 05:00 πμ. Ultra Pelion Trail 80km – 4200+D υψομετρική. Συμμετέχοντες αθλητές: 150
Κυριακή 29 Αυγούστου, ώρα 8:00 πμ. STARTER 23km – 1.150+D υψομετρική. Συμμετέχοντες αθλητές: 150
Οι εγγραφές θα κλείσουν την Κυριακή 1 Αυγούστου ή νωρίτερα σε περίπτωση συμπλήρωσης των ολοκληρωμένων εγγραφών.
Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ:
Εναλλακτικά τα μέλη μας του ΣΔΥ Βόλου μπορούν να αναθέσουν στον Κ. Παλάντζα να κάνει εκ μέρους τους την εγγραφή.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα πρόσφατα νέα του συλλόγου:

Εντυπωσίασαν σε αγώνες από 263 χιλιόμετρα ως 100 μέτρα, από τον Βόλο ως και την Ελβετία οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου

Μεγάλες διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail

Αγώνες ως 80 χιλιομέτρων και διακρίσεις από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου σε Άρτα, Λαϊλιά Σερρών και Υμηττό

Η δράση των δρομέων του ΣΔΥ Βόλου συνεχίζεται πλέον και σε αγωνιστικούς ρυθμούς!

Με εντυπωσιακό τρόπο και αγώνα 110 χιλιομέτρων έγινε το αγωνιστικό ξεκίνημα 2021 για τον ΣΔΥ Βόλου

Εντυπωσιακές εικόνες και ατέλειωτο κέφι στην πεζοπορία Άνω Κερασιά – Ιερά Μονή Φλαμουρίου

Πεζοπορία στη μνήμη του Δημήτρη Παπαχρήστου πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο

Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις των μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου!

Σε αυτό το άλμπουμ https://www.facebook.com/media/set/?vanity=sdyvolou&set=a.3156411014402025 θα έχουμε όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που ανήκουν ή εργάζονται μέλη του συλλόγου μας. Καλό είναι να αλληλοϋποστηριζόμαστε, και να προτιμάμε να κάνουμε τις αγορές μας από αυτά τα καταστήματα.

Γενικότερα, προτιμάμε τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Επειδή σίγουρα μας διαφεύγουν καταστήματα, παρακαλούμε στείλτε μας ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες.

* Το άλμπουμ θα ανανεώνεται συνέχεια και στο μέλλον. Μπορείτε να το βλέπετε εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=sdyvolou&set=a.3156411014402025

Προσφορές καταστημάτων

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εγκαινιάζει συνεργασία με το Vibram Sole Factor Volos!
Το σάιτ της επιχείρησης: https://vibramsola.gr/
τηλ. 2421316796
διεύθυνση Κασσαβέτη 127 με Γιάννη Δήμου, 38221 Βόλος.
Κάθε αθλητής του συλλόγου μας που θα πηγαίνει στο κατάστημα μπορεί να δηλώνει ότι είναι μέλος του ΣΔΥΒ, ώστε να έχει προνομιούχα εξυπηρέτηση και τιμές!
Ευχαριστούμε πολύ!
Εγγραφές νέων μελών
Οι εγγραφές νέων μελών γίνονται στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160, και το συνολικό – συμβολικό ποσό εγγραφής-συνδρομής είναι 5 ευρώ. Επίσης εκεί κάθε μέλος του συλλόγου μπορεί να εξοφλεί το ίδιο ποσό συνδρομής για το έτος 2021.
Αιμοδοσία
Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός μητρώου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στις Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών, είναι ο 15211. Τα μέλη του συλλόγου και οι οικογένειές τους προσφέρουν αίμα ανά τακτά διαστήματα καθώς λόγω των γεγονότων υπάρχει έλλειψη.