2.000 δρομείς στις 7 Απριλίου στον Ημιμαραθώνιο Βόλου

Όλα τα ρεκόρ σπάει ο 8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου. 2.000 δρομείς θα τρέξουν στις αποστάσεις των 21.100 μέτρων, του I Love Volos Run (5km), και στον Παιδικό Αγώνα. Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες εγγραφών, που γίνονται στο λινκ https://bit.ly/volos24. Εναλλακτικά όσοι μένουν ή βρίσκονται στον Βόλο, μπορούν να κάνουν την εγγραφή στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο. Για τον Παιδικό Αγώνα οι εγγραφές θα γίνουν την ημέρα του αγώνα στην παραλία, φυσικά δωρεάν, και είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός όλων των άλλων, όλα τα παιδιά θα πάρουν δωρεάν το τεχνικό t-shirt του αγώνα και το μετάλλιο.

Οι συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων θα λάβουν όλες τις πλούσιες παροχές που προσφέρει ο Ημιμαραθώνιος Βόλου, επίσης αναμνηστικό t-shirt dri fit, μοναδικό αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, ανακοίνωσαν ότι οι Άσπρες Πεταλούδες είναι το Ίδρυμα που θα ενισχυθεί φέτος από τον μεγάλο αγώνα της πόλης μας. Ο ΣΔΥΒ συνεχίζει όπως καθιέρωσε από το 2019 στη νέα εποχή του συλλόγου, με την ενίσχυση μέσω του Ημιμαραθωνίου, ιδρυμάτων και φορέων, όπως έγινε στους προηγούμενους αγώνες με την Κιβωτό, το Ορφανοτροφείο Βόλου, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας. Το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες είναι Κλειστή Περίθαλψη Αυξημένης Φροντίδας Βαριά Νοητικά Υστερούντων Ατόμων, με ELOT EN ISO 9001:2015 Αρ. Πιστοποιητικού ΣΔΠ 5057.

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού. Ο ΣΕΓΑΣ απέστειλε στη διοργάνωση την έγκριση διεξαγωγής.

Η Τροχαία, το Λιμενικό, η Δημοτική Αστυνομία, και όλες οι αρχές θα καλύψουν στα μέγιστα το μήκος των διαδρομών.

Το ΕΚΑΒ, οι κλινικές Άνασα και Κένταυρος θα καλύψουν την υγειονομική φροντίδα.

Τις πολύτιμες υπηρεσίες στην κάλυψη της διαδρομής θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας.

Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Νέας Ιωνίας Βόλου, το 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, οι εθελοντές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και πάρα πολλοί εθλεοντές όπως και του ΣΔΥ Βόλου, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Χορηγοί : Zakcret, ΔΙΟΣ, Pharmnet, Suzuki Σφακιανάκης, Solin, Όλυμπος, Dole, Food Service Καρακατσάνης, Μπισκότα Παπαδοπούλου, FIX Άνευ, Αστικό ΚΤΕΛ, desocks, RunningNews.gr, TRT, Power FM, Σπορ FM, Vican Healthcare Rroducts, Chewy Vites Kids, Φιλομήλα, Glassmark.

Την πλήρη προκήρυξη μπορούν να διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.voloshalfmarathon.gr. Για πληροφορίες : Παλάντζας Κώστας, τηλ 6993953012.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Σάββατο 6 Απριλίου 2024 (11:00-18:00) στο κατάστημα Zakcret
: Παραλαβή αριθμών για τους συμμετέχοντες από τη περιοχή της Μαγνησίας και όσους ακόμη θα βρίσκονται ήδη στη περιοχή.

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

07.30 – 09.00 Παραλαβή αριθμών για τους συμμετέχοντες εκτός Μαγνησίας.
09:15
  Συγκέντρωση στην αφετηρία – ενημέρωση αθλητών
09.30  Εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου από το χώρο μπροστά στο Πανεπιστήμιο
09.45 Εκκίνηση του I Love Volos Run 5km
10.00 – 11.00 Τερματισμοί του 28ου I Love Volos Run 5km
11.45 Απονομές του 28ου I Love Volos Run 5km10.45 – 12:15 Τερματισμοί του Ημιμαραθωνίου
12.15 Παιδικός Αγώνας
12:30 Απονομές του Ημιμαραθωνίου

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Συγκροτήθηκε το σώμα εθελοντών του Ημιμαραθωνίου Βόλου, και σε αυτό μπορούν να ζητούν να συμμετέχουν όσοι ακόμη θέλουν να βοηθήσουν για την επιτυχία της μεγαλύτερης γιορτής μαζικού αθλητισμού της πόλης, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου, ή επικοινωνώντας στο 6985673881 Τζανίδης Ιάκωβος και 6993953012 Παλάντζας Κώστας. Οι τελικές συναντήσεις των εθελοντών θα γίνουν στα γραφεία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (δίπλα από το ΕΚΑΒ), την Τετάρτη 27 Μαρτίου και την Τετάρτη 3 Απριλίου, ώρα 18.30.